Tävla med RunKeeper och må bättre

Runkeeper

Tävla och motivera dig med RunKeeper

Sugen på att få inspiration till att träna och fler besökare till din blogg? Nu kör jag igång en månadstävling med RunKeeper där huvudmålet är att inspirera varandra till att verkligen ge sig ut och ta den där promenaden eller löprundan som du funderar på. Tävlingen fungerar på följande vis:

Alla deltagarna tar med sig sin mobil med RunKeeper Pro (gratis) på promenaden eller löprundan. När träningen är avklarad så trycker man på spara och informationen laddas automatiskt upp till RunKeeper. Därifrån hämtar jag sedan automatiskt informationen och sammanställer den i en fantastisk tabell där vi kan se deltagare, antal pass och sammanlagd distans denna månaden.

Vill du börja lugnt och känner att toppenplaceringarna är en omöjlighet så hitta en kamrat på din nivå och tävla mot varandra. Övertala din bästa vän eller välj ut ett namn på måfå i listan och bestäm dig för att henne/honom ska du slå!

Vad vinner man?

Utöver den härliga motivationen som en tävling (se Biggest Loser Sverige) skapar så publicerar jag varje månad ett inlägg och länkar till de tre deltagarna som har gått eller sprungit längst under den gångna månaden, samt en person jag antingen lottar fram eller väljer ut eftersom man har utmärkt sig. Det är alltså en utmärkt metod för att bli omnämnd här på Biggest-Loser.se och få fler läsare.

På sikt kommer jag även försöka plocka fram vinster som går att ta på.

Hur anmäler man sig?

Jag vet av erfarenhet att om det är lätt att anmäla sig så är sannolikheten större att man ger upp och struntar i det. Det är delvis anledningen till varför en del kurser är så otroligt dyra, nämligen för att plocka fram motiverade personer.

Därför är mitt krav att du ska berätta för dina vänner om ditt mål. Skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen och länka till min blogg. Har du ingen blogg så är det helt okej att skriva om det på Facebook eller Twitter. När du väl gjort detta så skickar du ett mail till mig med länk till ditt blogginlägg och ditt användarnamn på RunKeeper. Mer behöver du inte utan resten sköter jag!

Lämna gärna en kommentar om du har några frågor, se annars till att registrera dig gratis på RunKeeper och var med i tävlingen redan från början.

Lycka till!

Published 12/05/2011 by Stefan