Resultatet av Runkeeper-tävlingen januari 2012

Runkeeper resultat

Grattis till alla som deltog i månadens Runkeeper tävling!

Ännu en tävlingsmånad är till ända och vi slog alla tiders rekord med 23 deltagare som tillsammans avverkade över 855 km – otroligt kul. Tack vare premiären av Biggest Loser Sverige så har bloggen fått en hel del nya prenumeranter så det är väl inte mer än rätt att jag kortfattat går igenom vad Runkeeper-tävlingen är.

Studier har visat att där finns en mängd anledningar till att träna men ofta är det tyvärr så att motivationen tryter. Därför drog jag igång denna tävlingen med mål att motivera varandra till att promenera.

När varje månad tar slut så nollställs räkneverket och jag lyfter fram topp 3 med länk i ett eget inlägg här på Biggest-Loser.se

Det fantastiska är att allting sköter sig själv. Istället för att ständigt behöva fylla i uppgifter, vilket både tar tid och är tråkigt, så hämtar jag automatiskt uppdateringarna från Runkeeper.

Topp 3 denna månaden blev:

  1. Jill Johansson Nilsson på 123.95 km
  2. Ziss Stålhandske på 99.08 km
  3. Niclas Bylund på 84.66 km

Under Runkeeper-historik hittar du distanserna för samtliga deltagare.

Vill du vara med för att få extra motivation varje dag och en länk när du når topplistan? Läs mitt inlägg (tävla med Runkeeper) för mer information.

Ta det lugnt med löpningen nu när det är is ute men kom ihåg att det inte är en ursäkt för att låta bli utan morgonpromenader är underbara i detta vädret.

Published 10/02/2012 by Stefan